Първи рожден ден на дете – 3 идеи за подарък, които ще ви спасят в последния момент

Разходките с количката са ежедневие, както и срещите с новите приятелки, с които сме се запознали покрай бебетата. Неусетно започват да ни канят на първи рождени дни, което ни подсказва, че първата година от майчинството е към края си.

Много често ни се налага да импровизираме с подарък в последния момент. Тук ще ви дам няколко идеи за хубав подарък, който няма да е “отбиване на номера”.

Ваучер за фотосесия (Ниво на трудност 1 от 3)

В социалните мрежи има голям избор от фотографи. Всичко може да се уговори по телефона, а понякога и да се плати онлайн. Трябва само да разберете дали майката обича фотосесии.

Ваучер за мола (Ниво на трудност 2 от 3)

Тук по-трудоемката част е физическото отиване до някой мол, за да купите ваучера. Може да се струва много безличен подарък на пръв поглед, но от опит казвам, че това е супер практична идея. Готиното е, че ваучерът представлява карта с определена сума, която се използва във всички магазини! Ако родителите са харесали нещо скъпо за детето като столче за кола например, спокойно могат да я използват и да доплатят.

Комбиниран подарък (Ниво на трудност 3 от 3)

Най-добре е да комбинирате нещо практично като например дреха или обувки с играчка. За завършек вземете картичка и балони и подаръкът е готов.

Това е по-ангажиращо, ако сте притиснати от времето, защото не можете да поръчате онлайн, а ще се наложи да пообиколите няколко магазина.

Коментари