Най-горещите модни тенденции при аксесоарите тази зима

Модните колекции есен / зима 2019 са контрастът между минималистичния и класическия гардероб от една страна, и атрактивните бални рокли и вечерни тоалети от друга. Следователно тенденциите за аксесоари за сезона са повлияни от елегантни и екстравагантни настроения.

Груби кубинки и боти

Когато говорим за тенденциите за есен / зима 2019 г. на преден план е грънджът, а с него и ботите в стил тежка категория.

Предложението на Prada за сезона не е за дами със слаби сърца, които никога не биха си и представили мини джобове на груби кубинки. От друга страна са лъскавите обувки на Диор, които изглеждат готови да поемат по всякакви офроуд терени (или мазета на клубове), докато Дрис Ван Нотен и Стела Макартни заложиха на гумената платформа, наподобяваща тротоар. Как най-добре да ги съчетаете? С рокли – колкото и изненадващо да е това е един от най-нашумелите трендове тази зима.

Перлени обеци

Обвинявайте филмите за доминирането на перлената обица върху есенните тенденции – изглежда дизайнерите просто не успяха да извадят The Favorite и Mary Queen of Scots от главите си. Антикирани детайли като диадеми и жаба вече присъстваха в модните колекции, така че беше само въпрос на време преди бароковата перлена обица да завладее мислите на дизайнерите. Наричаме ги „готини момически перли“.

Змийски принтове

Змийската кожа зае своето място като водещ елемент от аксесоарите за есен/ зима 2019. Модните гиганти твърдо се присъединяват към политиката за неизползане на естествени кожи, така че очаквайте изкуствени екзотични принтове в най-различни нюанси.

От боти и чанти до ключодържатели, змийската кожа умело се използва в повечето аксесоари тази зима.

Чанти през рамо в стил 70-те

Носена през тялото или люлееща се от едно рамо, чантата с дълги каишки от ерата на седемдесетте години се завръща с пълна сила през този сезон.

Предложенията са многобройни, от миниатюрни до по-практични, със златни елементи или змийски мотиви. Изберете тази, която ви допада най-много и бъдете сигурни, че ще сте в крак с модата тази зима.

Коментари