Деси Цонева вдига голяма щура сватба

Деси Цонева се омъжи миналото лято в тесен семеен кръг, но голямото парти тепърва предстои. Специално за urbanmama.bg госпожа Стефанов сподели как преминава майчиството с второто ѝ дете, дъщеричката Бианка-Димана, каква е тайната за добрата форма след раждане и хармоничните отношения с партньора.

Здравей, Деси, честита дъщеричка с малко закъснение! Беше ли по-подготвена и спокойна за това раждане? Как премина и присъства ли таткото?

Все пак това ми е второ раждане и един път го бях играла, както се казва на жаргон. Мислих, че няма да ме е страх, но изобщо не беше така. Докато чаках да ме вкарат в оперционната се разтреперих цялата, стана ми адски студено… Вълнението винаги е голямо. Раждането мина добре. Имах много сраствания и беше малко по-тежко , но професор Костов и екипът му бяха брилянтни. Таткото не посмя да присъства , шубе….

Вашето изписване предизвика голям интерес най-вече заради манекенската ти фигура след раждането. Каква е тайната? Спазваше ли някакъв спортен и хранителен режим по време на бременността?

Хаха, чак манекенска…. Тайните са няколко: Не качих много по време на бременноста -9,6 кг. Много бързо се раздвижих след секциото. Постоянно се движех и не взимах почти обезболяващи , за да се събере матката по-бързо. И трето , но не последно- стягащ колан! 😜

Адмирации за кадъра, на който кърмиш новородената Бианка-Димана. Крайна привърженичка на естесвеното хранене ли си и как го съчетаваш с професионалните ти ангажименти?

Кърмих сина ми 4 месеца, а Бианка едва 2 , но поради медицински причини нямаше как повече. Иначе имам още малко замразена кърма, но не я давам , защото малката направи алергия. Трябвало е повече да внимавам какво ям. Иначе съм твърд привърженик на кърмене и здравословно хранене.
Докато кърмих излизах между храненията, за да снимам, но за малко да направя мастит.

Баткото помага ли в грижите за бебето, как реагира като я видя за първи път?

Баткото още от бременноста се вълнуваше много за появата на 5-тата му сестричка. Той вече има две доведени каки от Явор и две малки сестрички от баща си. Но както сам казва- само тази ще е излязла от същия корем. Затова и ще му е най-близка. Радва ѝ се много, взима я на ръце, помага ми. Ще бъде добър батко.

Миналото лято те видяхме в бяла рокля, но церемонията беше в тесен кръг. Мислите ли за голямо сватбено парти тази година?

Да! Още нямаме дата , но голяма сватба ще има. И двамата със съпруга ми не сме имали досега църковен брак и ще го направим! Ще има и голям купон, както си трябва!

Какъв е твоят съвет за запазване на хармонични отношения с партньора при наличие на професионални ангажименти и деца?

Моят съвет е да се поставите пред децата! Да отделяте време само за вас- изненади, романтични вечери… и задължително почивки без деца!

Коментари