5 групови занимания за мама и бебе

Понякога едно излизане за ангажимент с бебето може да ви изкара от монотонността на майчинството и да осмисли деня ви. Разходките навън са приятни, но винаги е хубаво да разнообразим с нещо по-интересно.
Предлагам ви моя списък с активности, които може да посетите с бебчето си. Всички са групови занимания и с предварителна резервация.

КиндиРу

КиндиРу е система от занимания и игри, които стимулират интелектуалното,емоционалното, социалното и физическото развитие на бебетата и децата.

Това е първото занимание, на което заведах сина ми, беше на около 4 месеца. Хубаво на програмата е че децата са разделени на групи в зависимост от възрастта.

Йога за мама и бебе

Това е перфектното занимание за всички спортни мами, на които им липсват тренировките. Ако бебчето ви е новородено и обича да си поспива, може да направите упражненията самостоятелно 🙂

С Андрей посетихме едно студио в Студентски град, където имаше йога за мама и бебе и беше страхотно.

Заедно с мама

“Заедно с мама” е групичка за игра, която отразява и среща нуждите на мамите и техните бебоци, а именно: бебетата учат, играят, пълзят и тичат, докато мама отпива от чаша горещо кафе (или чай), наблюдава малчо и се забавлява с другите мами.

За мен техните занимания бяха много по-удобни от гледна точка на локацията. Организаторките са страхотни личности, които внасят много позитивизъм в залата.

Плуване с бебе

Невероятно и емоционално занимание, на което може да се насладите заедно с бебето.

За щастие в София (а и не само) има доста места, където се организират тези активности.

Танци с бебе

Най-подходящи са докато бебето е по-малко и се чувства комфортно в раница или слинг. Музиката и танците са невероятен начин да се разнообразите и в повечето случаи са много интересни за мъниците.

Коментари