Колко струва украсата за кръщене, погача или детски рожден ден

Арки от балони, вплетени живи цветя, персонализирани принтове и много разкош – само кратко описание на невероятните декори, които редица наши фирми предлагат, за да направят едно тържество уникално.

Много често съм чувала, че има безброй клипчета, с помощта на които можем да си направим всичко сами. Аз съм от хората, които предпочитат професионалния подход, а и с моите “сръчни” ръчички едва ли ще мога да измайсторя нещо подобно. Много се възхищавам на красотите, които съм виждала и с удоволствие искам да ви представя няколко изпълнени проекта на едни от водещите фирми за украса.

Искрено благодаря на фирмите, които откликнаха на молбата ми за участие. Не само, че ми предоставиха снимки, но и споделиха цените им. Дадаха ми пример от висок клас украса и някоя по-достъпна такава.

Менталина (София)

Горски партита, Алиса в страната на чудесата, Пипи Дългото Чорапче, като че ли за тях няма невъзможни желания и креативната изработка се откроява веднага.

Вариант 1 – Украса на кръщене, която включва богата арка от балони с вплетени живи цветя, персонализиран принт, както и стилна аранжировка на сладките изкушения. Цената на тази украса е 650 лв.

Вариант 2 – който ни предложиха от Менталина, отново е на кръщене и цената е 2000 лв. В този случай те са направили цялостна украса на църквата и ресторанта, като впечатление прави изобилието от живи цветя, което допълнително оскъпява декора.

Lavanda Creations (Варна)

Представителите на морската столица ни зарадваха с три декорации. В три различни ценови класа – базов, медиум и бутиково парти.

Пакет 1 на цена 250-300 лв.

Цената не включва сладките. За клиента остават балоните и надписа.

Пакет 2 – 450 – 600 лв

Включва повече декорации, фигури, фон и декор над 300 м ширина, пищна арка. Балоните и надписите остават за клиента, част от фигурите също.

Бутикова украса – цени над 700 лв.

Персонално изработени декори, фото кът, декорация на детска маса, кенди бар и пищна арка. Декорът е над 3-4 м, като балоните и надписите остават за клиента.

7th SKY Decor (Пловдив)

Градът под тепетата определено предразполага към артистичност и изтънчени дизайни. Отново бях затрупана с красиви снимки и вместо да избирам, реших да ви ги покажа в галерията.

Вариант 1 – Масово поръчван декор на цена 350-400 лв.

Вариант 2 – По-богат декор в диапазона 600-800 лв.

Сватбена агенция Диаманти (Бургас)

Друго си е тържество на морето, а с красива украса настроението със сигурност ще е повече от празнично. “Диаманти” наблягат предимно на светбените аранжировки, но ни изненадаха и с невероятни декори за детски партита.

Вариант 1 – Семпла украса на сладката маса около 250 лв.

Вариант 2 – над 1000 лв. Той включва цялостната декорация за събитието. Може да се аранжира църквата, кът за снимки, както и ресторанта.

Коментари