5 холивудски звезди, които родиха след 40

Повечето знаменитости изглеждат по-млади от останалите хора на тяхната възраст … и очевидно биологичните им часовници сe чувстват по същия начин. Независимо дали става дума за изненадващата бременност на Хали Бери или за успеха на плодовитостта на Селин Дион, ето 5 от любимите ни истории на знаменитости, които са били на 40 (или по-големи!), когато са родили.

Хали Бери

През 2013 г. Хали Бери шокира света, когато обяви, че очакват бебе със съпруга си Оливие Мартинес. Бери, която има 6-годишна дъщеря от предишен брак, беше на 46 години, когато приветства второто си бебе, син на име Масео Робърт Мартинес. Звездата от X-Men разкри пред Ellen DeGeneres: “Не мислех, че е възможно на моята възраст, честно. Бях в някаква пременопауза и тази бременност е истинско чудо! “

Гуен Стефани

Поп звездата и бивша съдия на The Voice Гуен Стефани смяташе, че вече е сменила достатъчно памперси, докато не научи, че е бременна с третото си. В шоуто на Сет Майерс Стефани разкри, че е казала на децата си Кингстън и Зума: “Край, няма да имаме повече деца. Това е нашето семейство.” Но очевидно Кингстън е имал други планове. Стефани сподели, че всяка вечер най-големият й син влиза в спалнята и казва: “Мили Боже, моля те, нека мама да има още едно бебе. Моля те, Боже!” И, ето, това се случи! През 2014 г. 44-годишната Стефани и съпругът й Гавин Росдейл посрещнаха третия си син Аполон Боуи Флин Росдейл.

Ева Мендес

Миналата година Райън Гослинг и Ева Мендес изненадаха всички (меко казано!), когато се разкри, че двойката очаква първото си бебе заедно. През септември Мендес на 40 години роди момиченце на име Есмерелда Амада Гослинг. Няколко месеца след раждането на бебето, актрисата каза: “Много съм изтощена. Мислех, че дивите ми нощи са свършили, но това са едни от най-безсънните нощи, които някога съм имала.”

Марая Кери

Марая Кери и съпругът ѝ Ник Кенън посрещнаха своите близнаци Марокан и Монро през 2011 г., когато поп дивата беше на 42 години. Певицата беше започнала хормонална терапия, за да повиши плодовитостта си след спонтанен аборт. Тя сподели, че и акупунктурата ѝ е помагнала да забременее.

Салма Хайек

През 2007 г., когато беше на 41 години, Салма Хайек и тогавашният ѝ годеник Франсоа-Анри Пино посрещнаха дъщеря си Валентина. Актрисата сподели пред Опра за преживяването да бъдеш майка на по-късен етап в живота. „Малко е изнервящо да чакате толкова дълго, но е и най-доброто време за бебе, защото сте направили толкова много други неща в живота си“, каза Хайек. „Ако си на 23 смяташ, че трябва да направиш още толкова много неща. Скед 40 наистина можете да се отпуснете и да се насладите на всяка минута от майчинството. “

Коментари