Коледни декорации, които да направим с децата

Ако вече тотално ви е писнало децата ви да са втренчени в някое детско, вижте няколко идеи за домашно направени коледни украси. Не само, че ще задържите вниманието им далече от устройствата, но и ще имате сладурска коледна украса.

Ангелчета от хартиени чаши за еднократна употреба

Децата могат сами да сглобят, украсят и запалят тези очарователни малки фенери – блясъкът им идва от електрически чаени лампички.

Инструкции: Molly Moo Crafts

Омбре шишарки

Една прозрачна ваза, пълна с тези шишарки, ще е стилна коледна декорация за дома. Освен това ще се похвалите със сръчните ръчички на децата си.

Инструкции: Whimzeecal

Малки хартиени ангелчета

Това е може би едно от най-готините неща, които можете да сътворите с малко цветна хартия и тиксо.

Инструкции: The Craft Train

Снежинки от хартиени сламки

Много лесни за направа и ефектни като декорация. Тук няма да изгубите кой знае колко време в изрязване.

Инструкции: Echoes of Laughter

Детска къщичка тип “джинджифилова сладка”

Всички деца обичат да се крият и играят в малки къщички или палатки. Имате няколко празни кашона? Грабвайте ножицата и тиксото и ще “построите” тази къща само за няколко часа 🙂

Инструкции: Inner Child Fun

Фалшив сняг

Тази лесна рецепта от две съставки за изкуствен сняг означава, че независимо от прогнозата, децата могат да имат истински забавна снежна Коледа. (Просто не забравяйте да им кажете да не се бият със снежни топки в хола.)

Инструкции: Playtivities

Коледна елха за най-малките

Със сигурност всички имаме от разноцветните топки за басейн. Ето едно предложение за употребата им, което е и чудесен начин да помогнете на малките деца да работят върху фината си моторика и разпознаването на цветовете.

Инструкции: I Can Teach My Child

Коментари