Джулиана Гани – Бременността ѝ отива! (Част 1)

Отново е най-приказното време от годината и като по традиция за втори път ще пиша за една от най-известните българки в шоубизнеса – Джулиана Гани.

Никога няма да забравя вълнението си преди 3 години. Беше около Коледа, когато получих потвърждение, че тя ще ми даде интервю. Блогът ми тъкмо стартираше и нямаше никаква популярност. Маниерът и на общуване, прецизността и професионализма още тогава ми направиха впечатление и бях сигурна, че Джулиана Гани е много повече от перфектен външен вид.

Три години по-късно тя вече официално е най-търсената българска личност в Гугъл, а аз съм тройно по-щастлива, че отново имам възможност да надникна в личния и свят и да споделя с вас интересни подробности около втората ѝ бременност.

Здравей, Джулиана! Как се чувстваш към края на твоята втора бременност? Има прилики и разлики с първата ти?

Чувствам се страхотно! Да не урочасам сега нещата, но съм много дейна, ставам рано сутрин, върша си обичайните рутини. Работя много, успявам и да пътувам, както и да гледам Давид. Успявам да съчетавам всичко и въпреки това се чувствам добре. Не съм изморена, подпухнала или депресирана, така че мисля, че бременността ми минава много добре, леко и спокойно.

И през двете бременности изглеждаше чудесно, във форма и много активна. Да разбием мита – ген ли е това или може всяка бременна да се чувства и изглежда добре?

С втората бременност съм качила дори по-малко килограми, отколкото с първата. С първата бях качила седем, а сега до средата на осмия месец съм качила само три килограма и половина. Мисля, че всичко е до ген, правилен хранителен режим, който аз имам от първия ден на бременността до последно. И разбира се много движение.

Каква е твоята дневна рутина? Колко често тренираш, ядеш и има ли някаква тайна за добър външен вид дори и през бременността?

Хранененто зависи много и от хормоните, които определят какво ще ни се хапва по време на бременността. За щастие по време на тази ми се ядат много плодове, като лятото залагах на пъпеш, а сега любимото ми е печена тиква с малко мед и орехи. Също така хапвам и ядки, защото те са хранителни и полезни, но в умерени количества, защото съдържат доста мазнини. С втората ми бременност изобщо не ми се ядат яйца и риба, въпреки, че са полезни за бременните като богат източник на протеини и Омега 3. Ето тук идва моментът с хормоните, моят организъм в момента явно няма нужда и дори само от миризмата ми се повдига. Залагам да по-зеленчукови ястия , плодове и ядки. Сутрин задължително пия по едно късо кафе с малко мляко, а закуската ми включва сушени плодове с ядки и овесено мляко.

Приемаш ли добавки, витамини за бременни? Промени ли нещо в това отношение като разбра, че чакаш второ детенце?

Приемам магнезий, който знаете, че при бременните е нормално да бъде в дефицит, поради което се появяват неприятните крампи. С първата бременност пиех и други витамини, но сега не, приемала съм само фолиева киселина. Тренирам по-леко и 2-3 пъти седмично, като залагам на леко кардио. Не тренирам интензивно като преди, защото особено в напредналата бременност би ми било много тежко, а всичко прекалено не е полезно за бебето. Най-важното е майката да се чувства добре, да е активна, но не твърде много. И ,разбира се, да бъде много спокойна.

Знаем, че обичаш разкрасителните процедури. Има ли нещо, от което се отказа или добави в този период?

Ествествено няма как да минем без процедурите. Маникюр, прическа и грим са ежедневие за мен, защото до последно работя и ходя на снимки. Паралелно с това развивам социалните си мрежи – Инстаграм и ТикТок – където правя и доста реклами, ходя на интервюта, коментатор съм и в някои предавания. Отказах се от други, по-сложни интервенции, като например поставянето на фасети. Много искам да си направя циркониеви фасети или например филъри и ботокс, които по време на бременност са абсолютно забранени. Приоритет ми е износването и раждането на бебчето, всичко останало може да почака.

Следва продължение…

Коментари